Referencer

Judith Jensen // Grafiisk

TAK for en FANTASTISK dejlig dag! Og ikke mindst TAK til hele teamet bag kulissen. Jeg var idag repræsenteret med Grafiisk og ClaraLaura (sammen med min skønne veninde) og sikke en vild dag. HC, som du tidligere nævnte... var det vigtigt at gøre en aktiv indsats for at få noget ud af messen. De første 2 timer nåede hverken min veninde eller jeg rundt, fordi en masse glade og interesserede mennesker kom forbi vores stande for at netværke og lave aftaler. WAUUU vi er helt blæst bagover af begejstring over dagens resultat! Interessen for ClaraLaura var helt enorm, og vi fik endda direkte salg på dagen! Så fedt! Også for min virksomhed Grafiisk kom jeg hjem med en masse spændende aftaler om møder i forhold til konkrete opgaver for andre virksomheder. TAK til ALLE der kiggede forbi, og på gensyn! Vi er top motiverede for at knokle videre og ved du hvad HC... Hellere være en original end en dårlig kopi! Vi ses helt klart igen!

Jysk Pension

Tak for en formidabel messe i går til Iværksætter DNA i Nordkraft i Aalborg.
Det var super spændende og givende at møde og netværke med en masse engagerede ildsjæle.

Tina Katja Lund Andersen // Denive

Sikke en helt fantastisk da på Nordkraft i dag, så inspirerende og mange skønne mennesker at danne netværk med. Tusind TAK for et fantastisk arrangement og initiativ, jeg håber jeg får muligheden igen til næste år.

Michael Vejdiksen // MIV Media

Messedag i Nordkraft gav 8 interessante leads. En møbelproducent, en foredragsholder, et par webshops og konsulentvirksomheder skal aflægges besøg i den kommende tid.

Jan Olesen // Funcenter

Mange tak for en utrolig fed messe i Nordkraft, super godt lavet, også gør det jo ikke spor at jeg også lige fik Årets iværksætter på mit CV – så mange tak for det hele.

Bendt Nolsøe // Dana

Hos Dana er vi total begejstret og super tilfredse med vores deltagelse på messen. Vi fik en del nye indmeldelser på messen og desuden ca. 20 " varme " leads som vi skal til at arbejde videre med. Super arrangement.

Anette Jensen Smith // Eco-Branding

 Tak for en god messe, ja jeg fik nogle gode kontakter og fik netværket en del, så også roser til arrangementet herfra.
I må meget gerne holde mig orienteret næste gang.

Laila Nygaard Andersen // Nygaard Grafisk.

Det var en super dag – tiden fløj bare afsted. Det må være det gode selskab 🙂
Ser frem til næste arrangement af den art.