Partnerskab & Sponsorer

DANA har siden 1976 kæmpet for at selvstændige skulle have samme rettigheder på arbejdsmarkedet som lønmodtagerne, og den dag i dag har vi det på samme måde.

Det er stadig denne ild, som holder os i gang.
Men vores mission er også at kunne tilbyde dig ydelser, der kan bidrage til din forretning.
Vi vil være de selvstændiges bedste ven og medspiller.

I DANA er vi nemlig selvstændige sammen.

Ønsker du mere viden om DANA eller ønsker du et medlemskab af DANA så kontakt venligst områdechef
Marianne Bang Poulsen M: 27 73 84 56 eller læs mere på www.dana.dk

 

SDTI (Syddansk Teknologisk Innovation A/S) investerer i innovative danske forretningsideer, der befinder sig i opstartsfasen. Vores investeringer omfatter både spin-outs og helt nye iværksættervirksomheder.

Vi investerer i 20 nye forretningskoncepter årligt, som vi hjælper hele vejen fra opstart til kommercialisering og tiltrækning af nye investorer.
Vi er et innovationsmiljø, som har fokus på den geniale idé og investerer indenfor Industri og Teknik, Life Science, IKT og Energi- og Miljøteknik. Udover SDTI’s egen investering i opstartsvirksomheder, har vi også tiltrukket over en halv mia. kr. i investeringskapital fra eksterne kilder.

I Business Rebild sidder vi klar til at hjælpe Rebild Kommunes virksomheder med at generere vækst, udvikling og samarbejde i det lokale erhvervsliv. Vi bringer virksomheder, uddannelsesmiljøer, offentlige aktører, organisationer og netværk sammen omkring effektive løsninger til gavn for erhvervslivet – regionalt, nationalt og internationalt.

Kickstart Rebild er en forretningsincubator for spirende iværksættervirksomheder. Det er et vækstforløb, hvor fokus rettes mod marked, kunder og salg. Kickstart Rebild bygger på fælles forpligtelse overfor hinanden, inspiration gennem hinandens erfaringer, udforskning at hinandens potentialer og anerkendelse af hinandens succeser.

Vækst Jammerbugt er organisationen for erhverv, turisme og landdistriktsudvikling i Jammerbugt Kommune. Vi arbejder for en positiv udvikling af områdets nye og bestående virksomheder. Organisationen er et resultat af en fusion i 2012 mellem det tidligere Erhvervscenter Jammerbugt og Turistkontorerne i Jammerbugt Kommune. 

VÆKST Jammerbugt er en del af Jammerbugt Kommunes Vækst- og Udviklingsforvaltning, som geografisk hører til på rådhuset i Pandrup.

VÆKST Jammerbugts hovedopgave er at levere aktiv erhvervsfremme og professionel erhvervsservice til iværksættere og etablerede virksomheder, der ønsker udvikling, forandring og fornyelse. Formålet er at fremme og styrke beskæftigelse og udvikling i Jammerbugt Kommune - kort sagt at give vores bidrag til opfyldelse af Jammerbugt Kommunes Erhvervsudviklingspolitik.

ADVODAN Aalborg hjælper virksomheder og private med juridiske udfordringer.

Vi bidrager med sparring og rådgivning inden for alle grene af juraen og har mulighed for at trække på et stort netværk i ADVODAN-kæden.

Vi sætter pris på  åben og ærlig dialog med vores kunder.

Ring til os i Aalborg på tlf. 96313300 eller læs mere på www.advodan.dk/aalborg

 

BusinessAalborg er sat i verden for at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland.

Vores fornemste opgave er at gøre det nemt for dig at starte og drive virksomhed.
Vi tilbyder derfor gratis information, rådgivning og kontaktformidling for iværksættere og etablerede virksomheder.

Med udgangspunkt i din situation og dine behov rådgiver vi hvert år over 1.100 iværksættere og virksomheder. 
Vi kan også henvise dig til andre relevante tilbud og hjælpe med at finde nye samarbejdspartnere.
På den måde skaber vi BEDREBusiness for dig og din virksomhed. 

 

Erhverv og innovation er i fokus i den regionale erhvervsudvikling, hvor visionen er, at Nordjylland skal skabe bæredygtig vækst og blive en region, der udnytter globaliseringens muligheder og de regionale styrkepositioner for at sikre balanceret vækst og fremgang i hele regionen.

Det regionale arbejde med erhvervsudvikling er forankret i Vækstforum,
hvor erhvervsliv, viden- og uddannelsesinstitutioner, arbejdsmarkedets parter og offentlige myndigheder er samlet i et stærkt partnerskab for at skabe udvikling og vækst i Nordjylland